BETA EASY, take it EASY!

BETA EASY, take it EASY!

 

A Forma-1 rajongóinak talán bemutatni sem kell azt a nevet, hogy Vittorio Brambilla, becenevén a „monzai gorilla”, aki 1937-ben, Monzaban látta meg a napvilágot.

Korai pályafutása során először motorkerékpárral, majd gokarttal versenyzett, és 1970-ben már a Formula-2-ben szerepelt.

A Formula-1-ben szerzett sikerei akkor kezdtek megmutatkozni, amikor a BETA TOOLS vette át a csapat finanszírozását, és kezdték el használni a Beta kéziszerszámokat.

Beta kéziszerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

1974-ben jött is a siker, és a nagy áttörés, amikor megszerezte első világbajnoki pontját, majd 1975-ben meg is nyerte élete első futamát, a hatalmas felhőszakadással kísért osztrák nagydíjon egy March kormány mögött. Pályafutása azonban 1978-ben egy súlyos fejsérülés elszenvedése után fejeződött be, amikor egy Alfa Romeót vezetett Monzában. Régi gyorsaságát azonban elveszítette, és néhány futam után vissza is vonult a versenyzéstől.

A TERMESZ Szerszám azonban nem vonul vissza és az alábbi katalógusban szereplő BETA EASY termékekkel szeretne minden kedves partnere segítségére lenni a BETA kéziszerszám szettek választásában.

A szettek készletről, vagy rövid idővel történő teljesítéssel érhetők el rendeléssel.

Beta kéziszerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban

A Beta Easy 2020. katalógusban szereplő árak visszavonásig, vagy 2021. január 31-ig érvényesek!

 

 

.
Powered by Joomla 1.7 Templates