Facom, segít a gondon!

Profizmus, Minőség, Innováció

Ezzel a három szóval lehet leginkább jellemezni a szerszámiparban, 1918. óta jelenlévő FACOM márkát.

Termékeinek nagy részére teljes élettartam garanciát vállal, így bátran kijelenthetjük, hogy FACOM kéziszerszámokra csak egyszer kell invesztálni.

Facom szerszámok Budaörsön – www. szerszambudaors.huMárcius hónapban a FACOM Kéziszerszámok széles skáláját mutatjuk be Önöknek. Elérhető és lapozgatható a FACOM nagykatalógus, mely közel 1100 oldalon keresztül mutatja be a teljes választékot. Elérhető már a FACOM Akciós katalógus, is, mely 2018. december 31-ig érvényes, és jelentős árkedvezménnyel hirdeti a minőségi termékeket.

A FACOM JET+LINE System tervező segítségével most megtervezheti egyedi szerszámszekrény összeállítását, virtuálisan színezheti, variálhatja, módosíthatja, és természetesen le is töltheti az elkészült tervet.

Márciusban is további, egyedi kedvezményes termékeket kínál a TERMESZ Szerszám Budaörs minden kedves partnerének, és törzsvásárlóinknak.

Kívánok minden kedves partnerünknek jó lapozgatást, böngészést, és nagyszerű pillanatokat a FACOM kéziszerszám újdonságok felfedezéséhez.

 

Jolsvai Györgyi

Termesz Szerszám

Budaörs

 

Tekintse meg a FACOM F13-as nagykatalógusát! ►►

Facom szerszámok Budaörsön – www. szerszambudaors.hu

 

 

 

.
Powered by Joomla 1.7 Templates