Karácsonyi ajándék ötletek URAKNAK!

Kedves Hölgy társaim! Könnyebb helyzetben vagyunk, mint kedveseink, de azért lássuk be, hogy néha számunkra is komoly tervezést, odafigyelést, elcsent mondatok sorainak kiolvasását jelenti a Karácsonyi ajándék összeállítása. Tervezünk, szervezünk, hogy a sok-sok munka mellett a legszebb ajándékot válasszuk kedvesünknek. Van, amikor egy nagyobb ajándékkal, és van, amikor sok-sok kis apró ajándékból alakul a nagy Karácsonyi meglepetés. Mostani ajánlásomban a BETA ajándék kollekciójából választottam, és remélem, hogy ez a közel sem teljes paletta segítségére lesz mindenkinek az egyedi csomag összeállításában.


Az alábbiakban egy pár hasznos, de semmiképpen sem értéktelen ajándékot szeretnénk bemutatni kedves Hölgy vásárlóinknak, amivel biztosan sikert aratnak majd karácsony estéjén. Lehet kicsi, lehet nagy, lehet praktikus, és lehet hasznos, a lényeg, hogy néha szakítsanak a megszokással, és valódi örömet szerezzenek kedvesüknek. Tekintsük hát meg az ajánlatokat, amik még megrendelés esetén is biztosan beérkeznek Karácsonyig, hogy akár egy szép díszcsomagolással a fa alatt csillogjanak.

Az autó versenyek és a Forma1 világának nagy rajongója a kedvese? Akkor nem hagyhatja ki a BETA F1 Vintage pólóját. Száz százalékos pamut anyagból készül, mely viselőjének kellemes, hűs érzetet biztosít. Már „S”-es mérettől elérhető, 2XL-es méretig. Nettó ára: 7.700.- Ft. Rendelési kódszám: 9572MB


Hetente többször jár edzésre a barátaival? Lepje meg egy igazi BETA sporttáskával, amelyért mindenki irigyelni fogja. Sokzsebes, kétoldalt, és elől is külön tároló rekeszekkel, 58x27x30 cm nagyságban. Nettó ára: 14.657.- Ft.
Rendelési kódszám: 9557N  

Egy Chronographos óra minden férfi álma. A BETA acélházas, vízálló, bőrszíjas órája fekete-narancs színben pedig már messziről mutatja viselője márka iránti elhivatottságát. Ne fossza meg ettől az élménytől kedvesét, inkább rendelje meg minél hamarabb. Nettó ára: 39.890.- Ft.
Rendelési kódszám: 9593CA 

Szeretné, ha Ön is és kedvese is magán viselné a BETA márkát közös programok alkalmával?  Akkor válasszon számára BETA baseball sapkát fekete színben. 100%-ban pamut alapanyagból, elől, hátul és oldalt hímzett kivitelben. Állítható fejméret beállítással. Nettó ára: 2.412.- Ft.
Rendelési kódszám: 9525/N

Szeretné, ha együtt állítanák össze az új konyhabútort két ünnep között? Rendeljen az akciós áron elérhető BETA csavarhúzó készletekből. 8 részes és 10 részes szettek biztosítják, hogy minden méret kéznél legyen.

Nettó akciós árak és rendelési kódok:
  -      
1203/D8P     nettó: 6.900.- Ft
   -       1203/D10N   nettó: 9.500.- Ft


Hidegben is szeretnek kirándulni? Akkor most jött el a pillanat az egész család számára, hogy a legkisebbtől a legnagyobbig egyforma Bomber dzsekiben sétáljanak. A BETA vattázott Bomber dzsekije, kényelmes, puha, meleg, kicsire összehajtható, és a klasszikus fekete-narancssárga színben rendelhető. Saját hátizsákjában a szezon után, kicsire összehajtva tárolható.

     -      
Elérhető méretek: S-M-L-XL-2XL-3XL
     -      
Nettó ára: 17.063.- Ft
     -      
rendelési kódszám: 7685
     -      
elérhető még kék-zöld változatban is


További ajándékok és ötletek elérhetők
a
BETA katalógusunk 495. oldalától. ►►


Beta katalógus 2018. – www.szerszambudaors.hu

Kérje egyedi díszcsomagolásunkat a BETA stílusában!


 

 

.
Powered by Joomla 1.7 Templates