Karácsonyi mesém Neked!

 
A Karácsony, és az évvége közeledtével megálltam egy pillanatra, és a karácsonyi forgatag nyüzsgése mellett mélyen magamba szívtam azt a fahéjas, fűszeres, forralt boros illatot, amit csakis decemberben lehet igazán érezni. Jóleső melegséggel és boldogsággal töltött el, hogy lassan lezárul egy újabb év, és mennyi mindent sikerült megvalósítani Veletek együtt kedves partnereim.

Számomra attól is szép az idei ünnep, hogy elégedetten tekinthetek vissza az év közben elért sikerekre, eredményekre.


A cégünk ajándéka Karácsony alkalmával pedig az, amit magunkból adhatunk minden kedves partnerünknek.

Az odafigyelésünk, a megértésünk, a szakmai tudásunk, a segítségünk, hiszen ezek nélkül nem lehetnénk kölcsönös üzleti partnerei egymásnak. Ez számunkra a motiváció, a küldetés, hogy lassan 25 éves fennállásunk során elért eredményeinket és kapcsolatainkat ne csak megtartsuk, de továbbvigyük, ápoljuk, és újabb kapcsolatokat alakíthassunk ki.

 

Számunkra az az igazi siker, amikor nevünket tovább ajánlják. És teszik ezt partnereink bátran, mert tudják, hogy itt nem csak eladunk, hanem megoldjuk a problémát.

Az újévre is ebből merítünk erőt, kitartást, és gondos odafigyelést, hogy az elégedett partnereink örömét sajátunkként élhessük meg, mert számunkra ez az igazi VARÁZSLAT!

Köszönjük minden kedves partnerünknek, hogy mellettünk voltak 2018-ban is,, és kívánjuk, hogy sok munkával, jó egészséggel, örömökben és sikerekben közös eredményekkel ezt 2019-ban is tovább tudjuk folytatni.

Köszönettel,

Jolsvai Károly és Jolsvai Györgyi

 

 TERMESZ KKT
J&J Szerszámház

 

2018. december

 

 

 

.
Powered by Joomla 1.7 Templates