A Föld napja!

1970. április 22-én Denis Hayes amerikai egyetemista kezdeményezésére, 25 millió amerikai emelte fel a szavát a természetért, a környezetért. Ennek eredményeként fontos változások indultak el, nem csak az Egyesült Államokban, de a világon mindenhol. Szigorú törvények születtek, a vizek, a levegő védelmére, és sorra alakultak azon szervezetek, melyeknek köszönhetően egyre többen tértek, és térnek át az ökológiailag érzékenyebb életvitelre.

Húsz évvel később már világmozgalommá nőtte ki magát a szervezet, és a tevékenysége, azóta is rendületlenül hirdeti a környezet védelmét, megóvását, és folyamatosan figyelmeztet az ökológiai válságra. A bioszféra pusztulása, az esőerdők kiirtása, a sivatagok terjeszkedése, az üvegházhatás, és még sorolhatnám, de inkább gyere el, és tegyünk együtt a környezetünkért.

2016. április 22-én a Föld Napjára nem kedvezményt hirdetek, nem akciót szervezek, hanem kérem Tőled, hogy hozz egy kis virágot, egy növényt, amikor jössz hozzám vásárolni, és amit majd el tudunk ültetni, ami által már tettünk közösen a levegőért, a környezetünkért, a JÖVŐNK-ért.

Hidd el, hogy sok kis apró cselekedet meg tudja változtatni a világot, és a Tied is legalább annyira fontos, mint sok más emberé. Kezd apró lépésekkel, és meglátod, hogy észre fogja venni a környezeted, a barátod, a kollégád és kérd az ő segítségüket is, hogy csatlakozzanak egy nemes kezdeményezéshez.

Ne felejtsd el, amikor 2016. április 22-én a Termesz Szerszám Budaörsnél vásárolsz, hogy hozz egy kis növényt, amit elültethetünk, hiszen a változás mi magunk vagyunk!

Köszönettel,

Jolsvai Györgyi
Termesz Szerszám Budaörs

.
Powered by Joomla 1.7 Templates