Izomból, de könnyedén!

A Metabo nagy akkus sarokcsiszolója, a 230 mm-es tárcsával világszerte az első a kategóriájában. A műhelyekből és az építkezésekről kapott visszajelzések is megerősítik, hogy ez a vezeték nélküli erős gép a teljesítőképességével, és az általa nyújtott szabadság, lelkesedéssel tölti el a profi felhasználókat.   

Ennek során a forradalmi LiHD akku technológia ellátja az akkus sarokcsiszolót azzal az erővel, amire 2400 wattos sarokcsiszolóként szüksége van munka közben. Ezzel a Metabo megalkotta a világszerte legerősebb akkuval üzemeltetett elektromos szerszámot, és a vezetékmentes építkezésről, és műhelyről megálmodott víziót véglegesen is megélt valósággá tette. Újdonság, hogy a most 18 voltos gépeket használó partnerek is használhatják a „nagyot” a meglévő akkuikkal. Ezt köszönhetjük annak, hogy a piacra került egy olyan változat is, ami két 18 voltos akkuval is ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint egy 36 voltos akkuegység. Ezzel teljes kompatibilitást kínálnak a Metabo teljes 18 voltos választékához.

A Metabo mindezek mellett idén egy kis jubileumot is ünnepel, hiszen pontosan 60 évvel ezelőtt jelentek meg a piacon a nagyszériában gyártott ütve-fúrókkal. Ez anno egy szakipari munkás teljes havi bérébe került, de már akkor is biztos befektetésnek számított.

Ennek is köszönhetően az alábbi ajánlatok, mondhatni „verhetetlenek”, nem csak minőségben, de árban is.

Szerszámos szép napot kívánok mindenkinek az alábbi katalógusunk lapozgatásához, és a megfelelő termék kiválasztásához.

 

Jolsvai Györgyi

Termesz Szerszám

Budaörs

 

Metabo 2017/T1 akciós katalógus ►►

 

 

 

.
Powered by Joomla 1.7 Templates