A KS Tools szerszám több, mint csak egy szerszám!


 

 

A KS TOOLS  Werkzeuge - Maschinen GmbH az egyik vezető nemzetközi szerszám- és műhelyberendezés-beszállító cég, melyet 1992-ben alapítottak.

A jelenleg is Heusenstamm városában található központja 350 alkalmazottal és kilenc leányvállalattal rendelkezik világszerte.
A KS TOOLS-t a termékek magas színvonala, az állandó újítások, a vonzó ár-teljesítmény arány és az élénk rugalmasság különbözteti meg versenytársaitól.

A termékcsalád naprakész megoldásokat és intelligens eszközöket kínál a nagyon igényes felhasználók számára.

Magas igényeket támasztanak a termékek minőségével szemben, és a legmodernebb gyártási folyamatok és folyamatos minőségellenőrzése garantálja a KS Tools termék magas szintű funkcionális biztonságát és hosszú élettartamát.

A kezdetek kezdetén, azaz 1992-ben 30 különféle szerszámtípus volt elérhető, de ez a szám az ezredfordulóra már megközelítette az 5000 különféle szerszámot, napjainkban pedig több mint 32 000 KS Tools terméktípus található a központi raktárban.  

A teljes termékpalettát ugyan nem tudjuk mostani cikkünkben bemutatni, de egy szűk kivonattal prezentáljuk Önök felé az elérhető termékek széles skálájának egy kivonatát, melyet az alábbi linken tekinthetnek meg. ►►

 

 Az akció meghosszabbításra került, mely visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes!

.
Powered by Joomla 1.7 Templates