Törzsvásárlói akció

Cégünk, a Termesz KKT nagy hangsúlyt fektet arra, hogy partnereivel a kialakult kapcsolatot ne csak megtartsa, de tovább is fejlessze. Egy hosszútávú, kölcsönös megelégedettséget szolgáló együttműködés mögött minőség és garancia áll, melyet Törzsvásárlói akciónkkal szeretnénk még vonzóbbá tenni az Ön számára.

A név kötelez, a minőség értéket teremt!

Törzsvásárlói akció – www.szerszambudaors.hu

 

Hogyan lehet Ön a Termesz Törzsvásárlói kártya birtokosa?

A kártya kizárólag a Termesz KKT Szerszámszaküzletében igényelhető és vehető át. A kártya átadásához szükséges, hogy a Vásárló megfelelően kitöltse az adatlapot, és elfogadja a Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatát.  Vásárlás nélkül Törzsvásárlói Kártya nem igényelhető.

 
A vásárolt összegek gyűjtésének időszaka, és a visszatérítés menete

A vásárlások összege mindig egy éves időtartamra, azaz január 01-től december 31-ig érvényes. A folyamatos vásárlások után, és a nettó forgalom után számított összeg függvényében, az év végén kerül meghatározásra a visszatérítendő kedvezmény, melyet az alábbi összefoglaló táblázat tartalmaz. Az éves vásárlások összegét, valamint az ezután járó kedvezmény mértékét a tárgyévet követő év január 31-ig küldjük meg partnereinknek, megjelölve egyúttal a levásárolható kedvezmény összegét, és a levásárolhatóság határidejét. Az adott év (tárgyév) halmozott vásárlásaiba, a kedvezményes levásárolhatóság összege nem számít bele.

Kedvezmény mértéke

Induló

3%

5%

7%

 

 

 

 

 

Éves vásárlás összege

0 – 49 999,00 Ft

50 000,00 –
350 000,00 Ft-ig

350 001,00–
700 000,00 Ft-ig

700 001,00 Ft-tól

 

 

 

 

 

Adatok kezelése és védelme

A Törzsvásárlói kártya adatlapjának kitöltésével vásárló hozzájárul, hogy a Termesz azt nyilvántartásába vegye. Az adatokat a Termesz KKT bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek ki nem adja. A Törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, de ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, nem használható többet.

 

Igénylőlap letöltése >>

Kattintson a további részletekért:

Egyedi akció törzsvásárlóink részére >>  

.
Powered by Joomla 1.7 Templates